Naslovnica   >  Cenik storitev

CENIK STORITEV

© SMART UP / CENIK STORITEV
——————–
Odlikuje nas nizka cena glede na visoko kvaliteto storitev in prijazno osebje, ki vam vedno z veseljem stoji ob strani.

MNENJA

HITER IZRAČUN CENE ZA SPLETNO STRAN


  • Izračunajte okvirne stroške za svojo novo spletno stran s podjetjem Smart up enostavno in hitro!

  • Ali ste vedeli? Cena izdelave spletne strani se lahko med naročniki močno razlikuje. V prvi vrsti vpliva že namembnost izdelave. Gre naprimer za osebno predstavitev z avtobiografsko stranjo, manjše ali večje podjetje, podjetje, ki deluje na mednarodnem trgu ipd. Izbor funkcionalnosti, dizajn, zahtevne ali nekompleksne konfiguracije, optimizacija, prevodi, opisi in drugi segmenti bodo vsekakor močno vplivali na začetni vložek.

  • Vsekakor pa je luč dobrega podjejta lepa in pregledna stran, ki uporabniku nudi odlično izkušnjo pri uporabi. Počasne in slabo oblikovane spletne strani namreč pustijo slab priokus na uporabniku, zato veliko pozitivnih konverzij ni za pričakovati.


  • Okvirna cena izdelave spletne strani bo na vaši mizi prej kot bi si lahko mislili. Obrazec in nekaj minut naše administracije je na voljo povsem brezplačno in brez obveznosti. Zato izkoristite! Nekateri so si z nami zgolj pomagali, nekateri razjasnili osnovna izhodišča in nekateri veliko privarčevali zaradi te preproste odločitve!

IZPOLNITE ZA IZRAČUN

KAKŠEN DIZAJN SI ŽELITE?

PREDVIDEN BUDŽET? (Podjetje Smart up se nahaja v katalogu strokovnjakov, zato lahko koristite subvencijo do 1.800,00 €).
Do 1.000,00 €Do 2.000,00 €Do 3.500,00 €Do 5.000,00 €Nad 5.000,00 €

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI

ŽELENE FUNKCIONALNOSTI

Meni